Morgan Recruitment Group: samen in de strijd tegen het coronavirus

Auteur: Morgan Recruitment Group

Blogs

Het coronavirus raakt niet alleen Nederland, maar ook de rest van de wereld. Juist nú is een veilige werkomgeving ontzettend belangrijk! We doen er alles aan om onze dienstverlening op een zo betrouwbaar mogelijke manier voort te zetten. In deze post lees je wat Morgan Green & Morgan Black onder andere doet om de veiligheid van haar werknemers, klanten, (potentiële) kandidaten en ieder ander persoon te waarborgen.

 

Bij Morgan Green & Morgan Black hanteren wij vijf kernwaarden waar wij buitengewoon trots op zijn! Het laat zien waar wij als Recruitment Agency voor staan en op welke wijze wij handelen. Wij houden van aanpakken, altijd en overal. In gewone tijden, maar ook in bijzondere tijden zoals nu, leidt het ons evenzeer in onze aanpak.

Deze vijf kernwaarden helpen ons te handelen in deze bijzondere tijd omtrent COVID-19, oftewel het coronavirus. Dit brengt ons bij de volgende kernwaarden:

Trots: Wij zijn trots op hoe wij zakendoen, onszelf vertegenwoordigen en de uitstekende dienstverlening die wij leveren aan klant én kandidaat. Als Recruitment Agency staan wij dagelijks in contact met mensen. Momenteel streven wij ernaar sociaal contact te mijden en de banden te onderhouden via (online) telefoongesprekken. De gezondheid van alle partijen staat hierin voorop. 

Doorzettingsvermogen: Wij denken out-of-the-box wanneer oplossingen lastig te vinden lijken. Het coronavirus dreigt een grote negatieve invloed uit te oefenen op de (wereld)economie. Om onze dienstverlening op hoog niveau te houden werken wij met alternatieven. Tijdens het thuiswerken wordt gebruik gemaakt van onze vertrouwde server om vooralsnog de perfecte match te maken tussen klanten en kandidaten.

Eigenaarschap: Wij nemen verantwoordelijkheid voor onze acties en streven naar de beste win-win oplossingen voor iedereen. Andere tijden vragen om een daarop aangepaste aanpak. Fysieke interviews kunnen helaas niet doorgaan en hierom verzoeken wij onze collega’s (vanuit huis) de gesprekken met klanten en kandidaten door te laten gaan via videoconferentie. Net iets anders dan je van ons gewend bent, maar met dezelfde liefde voor het vak.

Energie: Wij raken geïnspireerd door uitdagingen en barsten van de energie om te slagen. Ondanks deze bijzondere en lastige tijden slaan wij spijkers met koppen. Het advies van het RIVM is om zoveel mogelijk thuis te werken en dat kan een ontzettende uitdaging zijn. Zoals gezegd krijgen wij van nieuwe mogelijkheden energie. Wij hebben het volste vertrouwen in onze collega’s en partners om ook nu vele successen te boeken.

Succes: Wij hebben een toegevoegde waarde aan de carrières van onze professionals en de cliënten waarvoor we werken. Om onze klanten en kandidaten niet in zak en as te laten zitten zetten wij onze dienstverlening voort. Een tamelijk andere manier, maar met onze hoge vertrouwde kwaliteit. Wij gaan voor de perfecte match!

Bovengenoemde kernwaarden helpen ons bij het nastreven voor het maken van de perfecte match tussen klanten en kandidaten. Heb jij ook kernwaarden die je houvast bieden ten alle tijden? Blijf hoe dan ook goed voor elkaar zorgen. Dat doen wij als Recruitment Agency ook.

Auteur: Morgan Recruitment Group

Blogs

Bel of mail mij