opdrachtgeversBij ons staat jouw tevredenheid centraal. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en behoeften om de perfecte professional voor jouw vacature te vinden. Met intensief contact en een grote poule aan professionals kunnen we snel en effici├źnt schakelen om aan jouw verwachtingen te voldoen. Vertrouw op onze persoonlijke en doelgerichte aanpak om jouw organisatie te voorzien van hoogwaardige professionals die jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Snelheid

Kwaliteit

Transparantie 

Vast personeel 

Werving van vast personeel. Dit kan op basis van no cure, no pay. Of op basis van retained search. afhankelijk van de specifieke behoeften van de werkgever. Kostenloos gekwalificeerd vast personeel aantrekken.

Deta-vast 

Detachering met overname. Detachering met overname. Voor zowel eigen personeel als extern personeel op basis van uitzending, waarbij we strikt voldoen aan de richtlijnen van NBBU, de CAO en de wet WAADI.

Tijdelijk personeel

Werving van tijdelijk personeel. Ons netwerk van gekwalificeerde kandidaten stelt werkgevers in staat om flexibel te zijn en tijdelijke professionals te vinden die voldoen aan hun specifieke behoeften.

Voor welke bedrijven
maken wij het verschil?

Wat maakt Morgan Lab uniek?