PROFESSIONALS
Ben je een ambitieuze professional op zoek naar nieuwe mogelijkheden? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij bieden boeiende en uitdagende carrièrekansen die passen bij jouw expertise en ambities. Met een breed netwerk van gerenommeerde bedrijven en een team dat zich inzet voor jouw succes, zorgen we ervoor dat je de juiste ondersteuning en begeleiding krijgt om jouw professionele doelen te bereiken. We geloven in jouw potentieel en streven ernaar om een omgeving te creëren waarin je kunt groeien, bloeien en jouw vaardigheden kunt ontwikkelen. Maak de volgende stap in jouw loopbaan en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Expertise in de laboratoriumbranche 

Grondige screening en kwaliteitsborging

 Uitgebreid netwerk aan kandidaten 

Deta-vast

Detachering met overname. Voor zowel eigen personeel als extern personeel op basis van uitzending, waarbij we strikt voldoen aan de richtlijnen van NBBU, de CAO en de wet WAADI.

Tijdelijk personeel

Werving van tijdelijk personeel. Ons netwerk stelt werkgevers in staat om flexibel te zijn en tijdelijke professionals te vinden die voldoen aan hun specifieke behoeften.

Vast-personeel

Werving van vast personeel. Op basis van no cure, no pay of op basis van retained search. Afhankelijk van de behoeften van de werkgever. 

Voor welke bedrijven 

maken wij het verschil?

Wat maakt Morgan Lab uniek?